Wilquin Anlæg & Kloak

Rottespærre-montering

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Wilquin Anlæg & Kloak

Montering af rottespærre​

Døjer du med rotter i din bolig? Eller vil du bare gerne sikre dit hjem på den bedst mulige måde mod at få besøg af rotter i fremtiden? Så kan vi hjælpe dig med rottespærre-montering. Vi udfører professionel rottesikring af kloakker på hele Sjælland for både private og erhverv. Vi har til huse i Store Heddinge på Østjylland, men udfører kloakservice på hele Sjælland, så uanset hvor du er fra, kan vi hjælpe dig med rottespærre-montering, så du slipper for at få besøg af det berygtede skadedyr. Som autoriseret kloakmester kan vi hjælpe dig med alt fra omfangsdræn til tv inspektion af kloak

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på rottespærre-montering.

Wilquin Anlæg & Kloak

Hvorfor er rottespærre-montering en god idé?

Den primære årsag til at få lavet rottespærre-montering i sin kloak er naturligvis for at slippe for rotter i hjemmet. Ikke alene er det ulækkert og ubehageligt at have rotter inde i boligen – det er også potentielt sundhedsskadeligt. Rotter kan nemlig sprede sygdomme og bakterier, som kan være sundhedsskadelige for mennesker.

Montering af en rottespærre handler dog ikke udelukkende om at forhindre, at rotter trænger ind i din bolig via kloakken, men også om at beskytte selve kloaksystemet og din ejendoms øvrige struktur. Rotter kan nemlig forårsage betydelige skader på din ejendom ved fx at gnave i rør og isolering. Rotter kan også forårsage tilstopninger i kloaksystemet ved at bygge reder eller efterlade affald. Montering af en rottespærre handler derfor også om at beskytte hele dit kloaksystem, så du undgår potentielle dyre regninger på reparationer.

Endelig skal man ikke undervurdere betydningen af den ro og fred som en rottespærre giver. Når man ved, at ens hjem og kloaksystem er beskyttet mod rotter, giver det en øget tryghed og reducerer eventuelle bekymringer om dette meget ubudne skadedyr.

Der er kort sagt mange gode grunde til, at du bør få installeret en rottespærre i din kloak, hvis du ikke allerede har en. Og det gælder ikke kun hvis du døjer med rotter allerede, men i lige så høj grad hvis du ønsker at fremtidssikre din bolig og kloaksystem mod rotteproblemer i fremtiden.

Vi samler på glade kunder

Wilquin Anlæg & Kloak

Hvornår er der behov for rottesikring af kloak?

Det mest tydelige og oplagte tegn på, at du har behov for rottesikring af din kloak er, at du er ramt af eller tidligere har været ramt af rotter i din bolig. Et andet oplagt tegn på, at du bør overveje at få monteret en rottespærre er, at din nabo eller en anden bolig i dit område har haft besøg af rotter. Det kan nemlig være en indikation på, at der er rotter i området. Generelt bør du altid få monteret rottespærre hvis du bor i et område med høj rotteaktivitet. Det kan fx være i tæt bebyggelse eller i større byer, men det kan også være huse i områder med landbrug eller nærhed til vandløb, hvor der ofte er rotter.

Hvis du ved, at du har et ældre kloaksystem eller hvis du er bekendt med, at der er revner, utætheder eller andre skader på dine kloakrør, bør du ligeledes få installeret rottespærre. Ældre kloaksystemer og kloaksystemer med revner eller utætheder er nemlig mere sårbare over for rotteangreb.

Det er dog langt fra kun hvis du allerede har haft rotter på besøg eller ved der er rotter i området, at du bør overveje at få en rottespærre monteret. Faktisk så anbefaler vi altid vores kunder at være proaktive og få installeret rottespærre inden de får besøg af rotter som en forebyggende foranstaltning. Der er grundlæggende ingen grund til at vente til at man får besøg, og med vores konkurrencedygtige priser på rottespærre montering, er der faktisk ingen grund til at lade være.

Vi er klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer og sikre, at du får en problemfri og velfungerende kloak. Vores professionelle team står altid klar til at rådgive og assistere dig på bedste vis. Vi er tilgængelige, næsten hele, døgnet rundt mellem kl. 05-23 for at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.
Wilquin Anlæg & Kloak

Rottespærre-montering er en langsigtet løsning

Hvis man har opdaget rotter i eller omkring sin bolig, er det første mange tyer til at få en rottebekæmper ud. Skadedyrsbekæmpelse af rotter er da også en fornuftig strategi, hvis der er konstateret rotter på ens grund, men ofte løser det ikke problemet ved roden. Mange fokuserer udelukkende på rottefælder og rottegift, men glemmer at tage hånd om det underliggende problem; nemlig måden som rotterne kommer på – og det er ofte via kloakken.

Ved at få monteret en rottespærre inden du oplever problemer med rotter, kan du spare dig selv for mange penge og ikke mindst besvær med skadedyrsbekæmpelse af rotter, herunder rottefælder og rottegift, som i øvrigt ikke er sundt for hverken miljøet eller dit indeklima.

En rottespærre er derimod en mere langsigtet og forebyggende løsning, som ofte løser problemet ved roden. Det er desuden en både mere effektiv og miljøvenlig løsning, og så er en rottespærre også typisk billigere ift. udgifterne til skadedyrsbekæmpelse af rotter, som hurtigt kan løbe op.

Wilquin Anlæg & Kloak

Konkurrencedygtig pris på rottespærre

Nu tænker du måske, at prisen for en rottespærre garanteret er høj, fordi din erfaring er at kloakarbejde ofte er dyrt. Men montering af en rottespærre er faktisk en billig løsning – i hvert fald når du vælger os til at stå for arbejdet. Og du går naturligvis ikke det mindste på kompromis med kvaliteten. Vi garanterer en 100% professionel og effektiv installering.

Den endelig pris på montering af rottespærre afhænger af flere faktorer som fx de geografiske forhold. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os, så udarbejder vi nemlig et gratis og helt uforpligtende tilbud til dig. Vi udfører typisk en kloakrensning inden vi installerer rottespærren for at fjerne affald og andre forhindringer. Dette indarbejder vi naturligvis i tilbuddet til dig.

Hvis du selv ønsker at montere din rottespærre, er dette også en mulighed. Vi anbefaler dog altid at overlade opgaven til professionelle som os, som har den fornødne erfaring og ekspertise om opsætning af rottespærre. Så er du nemlig garanteret at din rottespærre er monteret 100% korrekt, så du kan sove trygt om natten.

Efter du har fået installeret rottespærre anbefaler vi, at du løbende får efterset din rottespærre, for at sikre, at den fungerer optimalt. Vi tilbyder altid vores kunder at komme ud og foretage løbende eftersyn af din rottespærre, så du ved, at alt er, som det skal være. Det har bl.a. den fordel, at skulle vi opdage noget, kan vi lave det med det samme, inden problemet når at udvikle sig.